Смрад, липса на хигиена и прояви на вандали със спрейове -

...
Смрад, липса на хигиена и прояви на вандали със спрейове -
Коментари Харесай

Едно от нещата, които показват културата на една нация СНИМКИ

Смрад, липса на хигиена и прояви на вандали със спрейове - такава е гледката в публичната тоалетна в Западен парк в столицата.

Елена Иванова споделя фотоси в обществената мрежа Facebook, от които фотоси ставаме очевидци на това в какво е превърната публичната тоалетна в Западен парк в София. По стените в помещението са изрисувани графики, а нужникът се употребява за кошче, само че не за изхвърляне на човешките отпадъчни материали като урина и изпражнения, а за пластмасови бутилки и кърпички. Забележете на една от фотосите, че кошчето за отпадък е тъкмо до тоалетната паница.

Тук идва и въпросът - заслужава ли българинът безвъзмездни публични тоалетни, в случай че съдим по гледката от нужника в София, отговорът е НЕ. На това мнение са огромна част от коментиращите обявата на Елена Иванова. Боян Ангелов е на мнение, че би трябвало да се заплаща, с цел да се употребява, ето какво споделя той: " С ключ и такса. Плащаш, ползваш, чистиш и връщаш ключа, това е. Българинът от положително не схваща. Само пердах и санкции ".

Яна Матева написа, че в региона има камери и може да се откри кои са вандалите, надраскали стените в помещението.

" Няма застраховка против вандали, по тази причина има поддръжка, защита и наказания. Колко милиона костваха камерите - да видят кой е влизал със спрейове ", написа Матева.

" Точно това и аз желаех да обявявам, само че се засрамих и възмутих по едно и също време, и акълът ми не можа да побере що за глупак е направил това, а такива неща са на всяка крачка в България. Срамувам се да доведа другари от чужбина, че даже и от провинцията ", разяснява Фани Иванова.

Според Фоти липсвата на безотговорност води точно до сходни прояви. " Не народ, а... неналичието на правосъдие, безнаказаността ни доведоха до това. Ще става и по неприятно ", гласи коментарът му.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР